Design Ecosystem Partner
PARTNERS
CIN2020
CIN2020
QGLUE INNOVATION PARTNERS
Systems, Culture, Practices
Driving Innovation
NEW WORLD, NEW MAPS, by DESIGN.
Navigating through the accelerated pace of change today, many businesses have adopted design led innovation as an armour to future-proof their businesses. However, the fragile transition from idea to implementation has left many stranded. To achieve meaningful and effective innovation, need to be design led & Know the How.
Join the conversation   |   Join the conference
KEY THEMES
CIN 2020
CIN 2020
some confirmed Speakers
KEY THEMES

CIN 2020
CIN 2020
DAY 1:
WORKSHOPS & WORKOUTS
Deep dive into the art of innovation and learn the tricks of the trade with forerunners in the industry. Our cross-disciplinary workshops will help you untangle problems and brainstorm impactful solutions.
Planning and Running Corporate Accelerators Successfully

Jan Kennedy

CEO of Academy for Corporate Entrepreneurship (AfCE)
Former Director, Founder Institute
Global Thought Leader in Corporate Intrapreneurship

How to Scope
Design Thinking Projects?

Lakshman Pachineela Seshadri

Innovation, Design and Strategy Specialist
Ex-Head of Innovation, Global Delivery, SAP

Business Model
Innovation

Ajay Parasrampuria

Practice Head – Business Design
Q-GLUE

The Back of the Napkin™ –
Solving Problems with Pictures

Goh Ai Yat

Managing Partner, Master Trainer
Infiniskills Pte Ltd.

Innovation Kickbox Launch

A globally recognized DIY program tailored to unlock intrepreneurship and
democratize innovation

Launching the first ever
Design Sprint India Meetup

Official Google Global Sprint Chapter

Stay in the loop for updates on upcoming workouts…
DAY 2:
The conference construct
Table
Workouts
Case
studies
Voice of Audience
Blueprints for Monday Morning
AGENDA
THEME 1/Session 1
Innovation Strategy
Focus of this segment is to get insights on fostering an innovation
ecosystem to produce better business outcomes business outcomes
9:30 AM – 9:45 AM
15 Minutes
Introduction Video + Opening Remarks + Conference Protocols
9:45 AM – 10:00 AM 15 Minutes
Context Setting for Theme: Moving Away from Innovation Theatre. And Starting to Innovate Now
10:00 AM – 10:30 AM
30 Minutes
Keynote: What’s Your Innovation Thesis… Do You Need One?
10:30 AM – 11:00 AM 30 Minutes
Keynote: The Organisation Models for Corporate Innovation: Trade-offs to Consider
11:00 AM – 11:30 AM 30 Minutes
Tea/Coffee/Networking Break
THEME 2/ Session2
Co-Innovation & Open Innovation
Focus of this session is to Explore Stakeholders outside the Box
11:30 AM – 11:45 AM 15 Minutes
Context Setting for Theme: The Co-Innovation/ Open Innovation Imperative
11:45 AM – 12:15 PM 30 Minutes
KEYNOTE 1: Unleashing Innovation by Setting Up a Corporate Accelerator
12:15 PM – 12:45 PM 30 Minutes
Case Study: Start-up – Corporate Co-Innovation Journey
12:45 PM – 1:15 PM
30 Minutes
PANEL DISCUSSION # 1: Corporate Start Up Face Off
1:15 AM – 2:00 PM
30 Minutes
Lunch Break/ Networking
THEME 3/ Session3
Best Practices Slam
Focus of this segment is to get the teams to listen to the best practices/
hacks followed by organizations to get innovation programs running
2:00 PM – 2:30 PM
30 Minutes
Scaling a Culture of Innovation: An Inspirational Case Study
2:00 PM – 2:50 PM
20 Minutes
2:50 PM – 3:10 PM
20 Minutes
PARELLEL TRACK 1
(Creating a culture of Innovation)
Innovation Practice Slam #1
Innovation Practice Slam #3
PARELLEL TRACK 2
(Design Informed Innovation)
Innovation Practice Slam #2
Innovation Practice Slam #4
3:10 AM – 3:35 PM
30 Minutes
Tea/Coffee/Networking Break
THEME 4/ Session4
Best Practices Slam
Focus of this segment is to measure to manage Innovation outcomes
3:35 PM – 3:50 PM
15 Minutes
Context Setting for Theme: Innovation Metrics: Setting Goals,
Balancing Spending and Measuring Results
3:50 PM – 4:05 PM
15 Minutes
Perspective 1: Industry Speaker: Solving The Transformation
Equation : How To Measure And Fund Innovation
4:05 PM – 4:20 PM
30 Minutes
Slido Moderated Question & Answers with
Industry Speakers
4:20 PM – 4:50 PM
30 Minutes
PANEL DISCUSSION: Smarter Ways to Manage Risk and
Uncertainty with Innovation Metrics
4:50 PM – 5:20 PM
30 Minutes
KEYNOTE #4: Innovation: A CEOs Perspective,
Prescriptions and Prendicament
5:20 PM – 5:35 PM
15 Minutes
Closing Remarks & Vote of Thanks
Conference Closure
5 REASONS YOU SHOULD ATTEND CIN2020
CIN 2020 - The how to innovate conference
(Actually there are six!)
(Actually there are six!)
Partner | Sponsor
You are already making a difference!
How can amplify your impact?
You can sponsor an Innovation Field Trip, sponsor a Virtual Walkthrough,
Reveal new products and services through experience zones.
Whether it’s through an experiential activation, sponsor a virtual branded
take-home material, or even a presentation, we work with our sponsors
to build the perfect opportunities for them.
ADVISORY BOARD
BUY YOUR TICKETS
DAY 1 PASS
SUPER EARLY BIRD: Rs. 3000/-
TIll close in 14 March 2020
Use Coupon code: SUPEREARLY1
EARLY BIRD: Rs. 3500/-
TIll close in 27 March 2020
Use Coupon code: EARLY1
REGULAR: Rs. 4000/-
DAY 2 PASS
SUPER EARLY BIRD: Rs. 5500/-
TIll close in 14 March 2020
Use Coupon code: SUPEREARLY2
EARLY BIRD: Rs. 6000/-
TIll close in 27 March 2020
Use Coupon code: EARLY2
REGULAR: Rs. 7000/-
COMBO DEAL PASS
DAY 1 + DAY 2
SUPER EARLY BIRD: Rs. 7000/-
TIll close in 14 March 2020
Use Coupon code: SUPERCOM
EARLY BIRD: Rs. 8500/-
TIll close in 27 March 2020
Use Coupon code: EARLYCOM
REGULAR: Rs. 9500/-
GROUP OF 4 PASS OR MORE
Take an additional 10% off
on the ticket pricing
Working on new Dates…

QAI | QGLUE | PAST CONFERENCES

57 in India, 30 in USA, 5 in Canada
CIN 2020 - The how to innovate conference

BENGALURU INDIA

CIN 2020 - The how to innovate conference

CHICAGO USA

CIN 2020 - The how to innovate conference

MUMBAI INDIA

CIN 2020 - The how to innovate conference

SINGAPORE | THAILAND   

CIN 2020 - The how to innovate conference

BENGALURU INDIA

SOME PAST SPONSORS

                    Brought to you by

FOLLOW US
FOLLOW US
Contact us
PHONE
+91-11-4777-6666 (India)






















+1-860-994-0030 (USA)
TOLLFREE
1800-103-4583 (India)
ADDRESS
INDIA
1010-12, Ansal Towers,
38 Nehru Place, New Delhi – 110019
USA
5728 Major Boulevard, Suite 602
Orlando, Florida – 32819




  • Jan Kennedy


    Corporate Accelerator

    Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

    Register Now






  • Lakshman Pachineela Seshadri


    How to scope Design Thinking projects?

    Lakshman is a Strategy, Design and Innovationy consultant. He is an adjunct faculty at IIM, Bangalore and was the teaching team member for many years at the School of Design Thinking, Hasso Plattner Institute, Potsdam, Germany. He was the Head of Innovation at SAP Consulting in India. Lakshman built and scaled a robust Design Thinking practice at SAP. Earlier, Lakshman held leadership roles at IBM, Digital, NIIT and Transprojects.






  • Ajay Parasrampuria


    Business Model Innovation
    Winning in business with product, service and experience differentiators alone is not enough. We need innovative business models that gets to market fit faster, while unlocking value from existing offering.
    This 3-hour session, a quick team workout, explores business innovation tactics and ways to design business experiments.

    Teams would:
    • Work on a defined business challenge
    • Explore business innovation tactics
    • Choose the opportunities that unlock value
    • Identify the critical assumptions and ways to test them

    Outcome:
    • Insights on how build/scale/nurture businesses combining strategy and a design mindset
    • Surprise for best team experiment pitches and more!




  • Name: XYZ

    Designation: Manager



    In a career spanning over 30 years, Sudhir has led national and global innovation initiatives, architected and designed complex systems in multi-national environments. He has established and built high-performing teams and led national and global enterprises. Sudhir has consulted internationally and taught courses in Strategic Foresight, Innovation, and Design.
    In a career spanning over 30 years, Sudhir has led national and global innovation initiatives, architected and designed complex systems in multi-national environments. He has established and built high-performing teams and led national and global enterprises. Sudhir has consulted internationally and taught courses in Strategic Foresight, Innovation, and Design.

    Register Now